METODE DE PLATA
 


  DETALII DESPRE MODALITATILE DE PLATA
 Va oferim urmatoarele optiuni de plata pentru comenzile efectuate:
 

 

  1. PLATA RAMBURS, LA LIVRAREA COLETULUI


  • Selectand aceasta metoda de plata veti achita contravaloarea coletului dvs in momentul primirii acestuia.
  • Automat va sunt afisate costurile suplimentare expeditiei, respectiv costul rambursului.

 

 

2. CARD BANCAR


Plata cu cardul bancar este efectuata prin intermediul serviciilor de plata oferite de PayU.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

Selectati produsul/produsele pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "CUMPARA"

Introduceti datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti.
Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre CareSpot, nici de catre PayU.
Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea.
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, CareSpot si PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

3. CARD BANCAR - IN RATE (BANCA TRANSILVANIA)
Plata prin Star BT

Cardul de credit emis de către Banca Transilvania vă oferă posibilitatea de a achiziționa oferte in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fără dobândă. Plățile sunt procesate prin PayU în parteneriat cu Banca Transilvania.


4. CARD BANCAR - IN RATE (BRD)
Plata prin BRD Finance

Cardul de credit emis de către BRD Finance vă oferă posibilitatea de a achiziționa oferte in 1, 3 sau 4 rate cu 0% dobândă. Plățile sunt procesate prin PayU în parteneriat cu BRD.